Over mij / Visie

Mijn naam is Mandy Wolfs – De Vos

Ik ben Mandy Wolfs – de Vos en ben naast masseuse ook verpleegkundige. Mijn kennis en kunde kan ik ook toepassen in mijn praktijk.

Het massagevak oefen ik uit met ontzettend veel passie. Het geven van massages voelt voor mij als een tweede natuur. Dit kan je zelf komen ervaren.

Persoonlijke ontwikkeling staat bij mij hoog in het vaandel en doordat ik op onderzoek ben gegaan naar mijn eigen wensen en behoeftes kwam het masseren op mijn pad. Het zorgen voor anderen zit in mij, daarom past dit ook zo goed.

Daarbij is het gevoel een belangrijk onderdeel. Juist in dit vak kan ik dit verder uitdiepen. Hiermee sta ik in mijn kracht en heb ik jou veel te bieden.

De visie van Mandy’s Massages is om jou door mijn benaderingswijze een veilig en vertrouwd gevoel te geven en te laten ontspannen, waardoor dagelijkse stress en strubbelingen even worden vergeten.

In overleg met elkaar worden klachten besproken en hierop wordt de massage aangepast.

Daarbij vind ik belangrijk preventieve behandelingen te geven om lichamelijk klachten helpen te voorkomen.  Ik ben leergierig en heb de ambitie me te blijven ontwikkelen, het dan ook mijn doel om mijn kennis en kunde zodanig te vergroten om mijn aanbod uit te kunnen breiden.

Ik ben al 13 jaar samen met Dylan en ondertussen alweer 6 jaar getrouwd. We hebben samen een zoontje, Mats van 5 jaar oud.

Ook onze hond Dazzle is al 9 jaar onderdeel van ons gezin.