Over mij / Visie

Mijn naam is Mandy ben naast masseuse ook verpleegkundige. Mijn kennis en kunde pas ik ook zeker toe in mijn praktijk.

De visie van Mandy’s Massages is om jou door mijn benaderingswijze een veilig en vertrouwd gevoel te geven en te laten ontspannen, waardoor dagelijkse stress en strubbelingen even worden vergeten.

In overleg met elkaar worden klachten besproken en hierop wordt de massage aangepast. Jij staat bij mij volledig centraal en ik heb oog voor jou persoonlijke wensen en onzekerheden.

Mijn voornaamste doel is jou te geven wat je nodig hebt. Dat is liefdevolle aandacht voor jou en je spieren. Een stevige hand maar met veel gevoel.

Daarbij vind ik belangrijk preventieve behandelingen te geven om lichamelijk klachten helpen te voorkomen.  Ik ben leergierig en heb de ambitie me te blijven ontwikkelen, het dan ook mijn doel om mijn kennis en kunde zodanig te vergroten om mijn aanbod uit te kunnen breiden.

Het geven van massages doe ik met ontzettend veel passie. Het geven van massages voelt voor mij als een tweede natuur. Dit kan je zelf komen ervaren.

Persoonlijke ontwikkeling staat bij mij al jaren centraal en luisteren naar mijn lichaam doet me zo ontzettend goed. Doordat ik op onderzoek ben gegaan naar mijn eigen wensen en behoeftes ben ik gaan masseren. Al vele lichamen heb ik onder mijn handen gehad en het gevoel van ontspanning dat ik de dames kan geven maakt het voor mij geweldig. Het zorgen voor anderen zit in mij, daarom past dit ook zo goed.

Daarbij is het gevoel een belangrijk onderdeel. Juist in dit vak kan ik dit verder uitdiepen. Hiermee sta ik in mijn kracht en heb ik jou veel te bieden.

Ik ben al 15 jaar samen met Dylan en ondertussen alweer bijna 7 jaar getrouwd. We hebben samen een zoontje, Mats van 5 jaar oud.

Ook onze hond Dazzle is al 10 jaar onderdeel van ons gezin.