Speciaal voor nek/schouders

Speciaal voor rug/nek en schouders

Gericht masseren op de plekken waar je meest voorkomende klachten zijn. Namelijk je rug, nek en schouders. Ook dat kan ik voor je doen. Met minder pijn kom je van de massagetafel.

Als je veel en vaak werkzaamheden uitvoert die geen natuurlijke houding voor je zijn en je spieren hier op dagelijkse basis aan bloot stelt, zul je merken dat je spieren steeds stijver worden en op den duur kunnen ze ook pijnlijk worden.

Ook stress in je dagelijkse leven, zorgt ervoor dat je je schouders op trekt om de lasten te kunnen dragen. Dit gaat onbewust en het gevolg hiervan is dus ook het volgende:

Je krijgt triggerpoints, de welbekende knopen. Ik zal je anatomie besparen, maar het komt erop neer dat door gebrek aan een goede doorbloeding er minder zuurstof in het bepaalde gebied komt. En dus afvalstoffen zich vastzetten in de spier. Dit zorgt ervoor dat ze zo hard en pijnlijk aanvoelen.

Je klachten behandelen is het beste dat je eerst kan doen. Ervoor zorgen dat de spieren weer soepel worden zodat je weer pijnvrij door het leven kan.

Daarnaast is het goed om te kijken wat nu de oorzaak is van je klachten en te kijken wat je hieraan kunt doen. Als je bij me komt voor een behandeling zal ik ook samen met je kijken welke stappen je zou kunnen ondernemen.

Ik bied een behandeling aan echt gericht op je triggerpoints en pijnlijke spieren. Uiteindelijk ben en blijf ik vooral gericht op het creƫren van ontspanning dus hierop zal ook zeker mijn focus liggen.

Mijn advies is dan ook om een strippenkaart te nemen. Dat is 3x een behandeling van 30 minuten gericht op je nek/schouders en rug. Als je echt goed voor jezelf wil blijven zorgen dan zou het goed zijn om eens in de 4 a 6 weken voor jezelf een ontspanningsmassage te nemen van 60 of 90 minuten. Dan behoud je een optimaal resultaat.