Diep ontspannen

Diep ontspannen

Hoe lang is het geleden dat je eens heerlijk hebt genoten van een verwen moment voor jezelf dat ook nog eens goed is voor je ?? Volledig en diep ontspannen raken, alle drukte vergeten en zijn in het hier en nu. Dat kan ik je bieden met deze massage.

Wat doet deze massage met je ?

Deze massage is bedoeld om in volledige ontspanning te komen.

Als er veel spanning in de je spieren zit door stress, drukte of een trauma kan een ontspanningsmassage je lichaam weer laten ervaren hoe het voelt om in ontspannen staat te zijn. Het tempo van deze massage is dan ook langzaam.

Ik vind het belangrijk dat je de massage krijgt die bij je past, daarom vraag ik tijdens de massage of de druk goed is. Mag het wat steviger kan je me dit altijd aangeven.

Tijdens een ontspanningsmassage wordt aangeraden deze in volledige stilte te ondergaan. De ademhaling wordt dan dieper, de spieren en pezen worden soepeler, het lichaam wordt beter doorbloed, afvalstoffen worden afgevoerd en er komt stilte in het hoofd.

De behandeling:

Ik vind het erg belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij me, en daarom geef ik altijd aan dat het ondergoed gewoon aan kan blijven. Ik houdt rekening met je privacy en kuisheid.

Bij een ontspanningsmassage zal ik de rug, benen, armen en handen masseren. Wil je bijvoorbeeld ook je gezicht of borstspier aandacht geven dan mag je dit gewoon bij me aangegeven, geen probleem.

Het wordt aangeraden een massage te nemen van minimaal 60 minuten, voor echt volledige ontspannen kan je 90 minuten boeken. Bij vragen kun je me altijd een bericht sturen.